WE GAAN STAPPEN ZETTEN

“Je bent wat je eet” is het gezegde. Mensen ontlenen
meer en meer een gedeelte van hun identiteit aan wat zij eten.

We gaan de tradities van ’t Waaltje niet zomaar weg doen, daar is het ons veel te lief voor. Dat neemt niet weg dat we onze filosofie graag met onze gasten delen. Deze filosofie is niet nieuw of uniek. Het is wel iets waar wij allemaal in geloven. We willen onze gasten laten zien dat puur en natuur zowel lekkerder als beter is voor lichaam en geest zonder concessies te doen aan het ultieme genieten. In de nabije toekomst gaan we onze gasten meenemen in het verhaal van natuurlijk vlees en vis. Laten zien dat mensen alles kunnen eten en drinken wat ze willen, maar wel met het welzijn voor de mooie planeet voorop, met respect en liefde voor zichzelf, de dieren en elkaar.

Wanneer dat gaat gebeuren? Nu, morgen, volgende week en volgende maand. Bij ieder bezoek gaan we u verrassen. Dat kan zijn met een nieuw gerecht, een bijzondere wijn, een andere bar of een lounge dj. Alles op z’n tijd. Maar één ding is zeker: u staat centraal en u zult zich niet vervelen.

Samengevat bestaat onze filosofie uit:

  • Lekker borrelen
  • Aandacht voor de gasten en een hoog serviceniveau met een glimlach
  • Snel geserveerd met een hoge graad van beleving
  • We vertellen graag het verhaal over gerechten, producten en wijnen

ONZE PARTNERS

We zoeken partners die bij ons passen. Daarom zijn we enorm trots dat we een aantal van onze partners aan u voor kunnen stellen.

Ons brood komt van Jan Bussing: de bevlogen bakker uit de Hoekse Waard. Jan is grootgebracht met de kennis en passie voor het ambacht en met het brood van de 3 generaties Bussing-bakkers voor hem! Bussings liefde voor brood gaat verder dan alleen aandacht voor product en proces. Met vakmanschap, de allerbeste ingrediënten en de beheersing van het ambacht zorgt Bussing voor knapperig, geurig en smaakvol brood!
Wijnbegeerte is ontstaan vanuit de passie voor verkoop en advies van onderscheidende (h)eerlijke wijnen. De basis voor een bijzondere ontmoeting, een goed gesprek, een smaakvolle ervaring! Begenadigd met een fijne neus en smaakpapillen (lees ruim 10 jaar kennis en ervaring) levert Wijnbegeerte unieke kwaliteitswijnen die zijn verbouwd met aandacht en respect voor de natuur. Dit biedt Restaurant Waal, het betrokken personeel en niet in de laatste plaats u als gast de ware Wijnbegeerte! Laat u adviseren en verrassen.